kerk panorama.jpg

Uitnodiging Landelijke ontmoetingsdag "Als kanker je raakt" 28 november 2020

28 november 2020 Landelijke ontmoeting ‘Geraakt door verlies’

Op zaterdag 28 november organiseert stichting Als kanker je raakt de landelijke ontmoetingsdag ‘Geraakt door verlies’ in Doorn. Deze dag is voor iedereen die een familielid, vriend(in), naaste heeft verloren aan de gevolgen van kanker of aan een andere ziekte.

Wanneer iemand van wie je houdt, is overleden, is dit één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is rouw in je hart, de wereld om je heen lijkt stil te staan. Deze dag is voor iedereen die een weg zoekt in het leven met het verlies, maar ook in het leven dat weer verder gaat.

Spreker ds. André F.Troost en gospelzanger Gerald Troost gaan afwisselend in woorden en muziek in op de vraag naar het waarom van het lijden, pijn, ziekte en de dood. Deze dag is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten, te luisteren, te delen, bemoedigen en troosten.

Praktische informatie
De ontmoetingsdag is van 10.30 – 14.00 uur in Het Brandpunt, Postweg 18, Doorn. De toegang is gratis. De lunch wordt verzorgd. De dag wordt geleid door Annette Westerhuis.  Alle begeleiders hebben zelf een naaste verloren. Iedereen is welkom. Je kunt je aanmelden op: www.alskankerjeraakt.nl  of mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl 

IMG_9403.JPG IMG_9401.JPG CIMG5669.JPG IMG_9384.JPG IMG_9411.JPG IMG_9377.JPG 9684